Over ons

Mydon dienstverlening houdt zich bezig met interm management en detachering van proffesionals. Met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u voorruit.

Missie

Tevreden klanten die op ons kunnen bouwen

Visie

Dienstverlening is een vak

management 
Donovan Bons-3-GPF
Donovan Bons

Teamleider informatiemanagement, Sociaal Domein, zaakgericht werken, Interim ICT Manager, Servicemanager, Consultant Demand Supply, Projectleider, Consultant, Projectmanager Infrastructuur (transities / migraties), Servicemanager ITIL, Teamleider ICT Manager Service Delivery manager Coördinator ICT, Procesmanager ITIL, Informatiemanager, Facilitair management
Consultant procesmanagement (ITIL, BISL, Lean Six Sigma) Consultant, Coach Demand, Supply.
Vanuit een commercieel, klantgericht en dienstverlenend perspectief bezig met uiteenlopende bedrijfskundige en organisatorische vraagstukken. In mijn carrière is het analyseren, herontwerpen en structureel verbeteren van processen en product-dienstcombinaties in het kader van meer markt-, klant- en ketengericht werken altijd een pijler geweest. Bij het doorlichten en optimalisatie van bedrijfsprocessen pas ik de ITIL/BiSL pragmatisch toe rekening houdend met de groeifase van een onderneming. Vaak gaat markt- en klantgericht werken ook gepaard met andere manieren van werken en communiceren.
Als Servicemanager leiding gegeven aan grotere en kleinere klantgerichtheids- en professionaliseringstrajecten (o.a. verschillende organisaties met buitenlandse vestigingen). Verder ben ik een specialist in het bedenken van nieuwe organisatorische concepten en product- dienst combinaties. Vanuit een coachende managementstijl werk ik taak- en teamgericht.
Ik sta bekend als een open, eerlijke, gedreven en doortastende persoonlijkheid, die 'onmogelijke' groepen/mensen met elkaar kon laten samenwerken. Diplomatiek waar mogelijk, streng waar nodig.
Op mijn best als intermediair tussen klanten en afdelingen. Ik kan goed klant- en resultaatgericht luisteren, met belangentegenstellingen omgaan, communiceer met uiteenlopende medewerkers en belanghebbenden op diverse niveaus in de organisatie, durf (kritische) vragen te stellen, ben analytisch en realistisch maar ook creatief in het aandragen van oplossingen.